Jason Wu for Caudalie: Beauty Elixir

Jason Wu for Caudalie: Beauty Elixir

Caudalie is de laatste jaren echt uitgegroeid tot één van mijn favoriete merken. Ook met dit Limited Edition ‘Beauty Elixir’ weten ze weer hoog te scoren.

caudalie

Het Beauty Elixir van Caudalie gaat al eventjes mee. Sinds de lancering in 1996 zijn er maar liefst 2 miljoen flacons verkocht. De spray bestaat uit 99,40% uit natuurlijke ingrediënten. Caudalie staat vooral bekend om het druivenpulpextract, maar daarnaast bevat de spray ook benzoë, regenererende mirre, rozemarijn, kalmerende melisse, stimulerende pepermunt, verzachtende oranjebloesem en roos om de huid te doen stralen. Al deze kruiden zorgen dus voor een bijzondere, sterke geur, waar je wel voor moet zijn.

Hoe gebruik je dit ‘Beauty Elixir’? Je kan het ‘s morgens gebruiken om je make up te fixeren en doorheen de dag om je op te frissen en te hydrateren. Je teint worden glad gestreken en de poriën verkleinen. Voor gebruik even schudden, zodat de essentiële oliën goed gemixt worden. Het zorgt voor een mooie gloed op je gelaat en dat je make-up goed blijft zitten. Op een warme zomerdag is het ook perfect om te verfrissen, zeker door de pepermunt die erin zit.

cadalie

20 jaar later werd dit beroemde flesje nog eens in een nieuw jasje gestoken door niemand minder dan Jason Wu (je weet wel, de fashion designer), en hoe kan het ook anders dan dat zijn fameuze ‘lace’ touch in dit design verwerkt werd. Jason en Mathilde Thomas, de oprichtster van Caudalie, kennen elkaar al eventjes en sloegen dan om obvious reasons de handen in elkaar. Allebei willen ze op hun manier de moderne vrouw in schoonheid hullen. De kanten elementen komen trouwens ook terug in Wu’s zomercollectie van 2016 en de gouden dop verwijst dan weer naar zijn juwelencollectie en Diane tas. Vijf soorten kant vormen een delicaat patroon en staat symbool voor de knowhow en schoonheid van beide merken.

Het LE Beauty Elixir vind je op de website van het merk voor €12,80 (30 ml) en €37 (100 ml).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *