Le Petit Marseille Big Summer

lpm

Deze zomer pakt Le Petit Marseille het groots aan, letterlijk dan. De heerlijke fruitige geuren ‘Witte perzik & nectarine’ en ‘Madarijn-Limoen’ zijn nu ook verkrijgbaar in 400 ml formaten, voor extra doucheplezier voor heel de familie.

lpm

De zachte en zoete geur van Witte Perzik en Nectarine is voor mij instant zomer. De milky textuur van de douchegel is heerlijk onder de douche en de geur is super! Als je van zoete geuren houdt, is deze zeker iets voor jou!

lpm

Als je van iets meer pit houdt, dan is deze variant met citrusvruchten zeker je ding. Ik hou zelf erg van citroen of limoen geuren en deze is dan ook een schot in de roos. Lekker verfrissend na een warme zomer dag.

Deze douchegels met plantaardige reinigende basis zijn pH neutraal en dermatologisch getest, ideaal voor gevoelige huidjes.

Je kan deze nieuwe grote varianten exclusief bij Carrefour vinden voor €4,29 (400ml).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *