Courrèges – La Fille de l`Air

lfd02

Als je van citrusgeuren houdt, dan is dit geurtje van Courrèges ‘La Fille de l’Air’ zeker iets voor jou! Met toetsen witte bergamot, oranjebloesem en witte muskus is dit parfum op en top zomer! De mooie oranje verpakking doet me meteen aan vakantie denken! (en ook wel een beetje aan appelsienen ;))

lfd04

Met deze geur wil Courrèges de moderne vrouw weergeven. Je kent het wel, vrouwen met ambitie zowel binnen als buiten het werk. De vrouw die overal tegelijk wil zijn. La Fille de l`Air is haar parfum. Fris, fruitig en verleidelijk. Ik kan me helemaal vinden in de moderne Courrèges vrouw: overal tegelijk willen zijn en een manusje van alles, c’est moi. Dit parfum moet, us girls, een handje helpen bij onze uitstraling en aura.

lfd01

La Fille de l`Air is een heerlijke, luchtige citrusgeur. Sinds kort ben ik meer en meer verkocht aan fruitgeuren en zeker in de zomer. Het geurtje blijft zo’n 3-4 uur goed zitten, daarna moet je wel even bijspuiten. Goed dat dit formaat ideaal is voor in je handtas!

La Fille de l’air Eau de Parfum – 50 ML — 69 € (verkrijgbaar bij een selectie zelfstandige parfumerieën)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *