Yves Rocher Botanical Color Blushes

blush01

Dit najaar komt Yves Rocher met een hele boel (maar liefst 60) mono oogschaduws (waarover later meer), maar hier zitten ook wat (10) blushes bij. Ik mocht er 3 uittesten. De blushes & oogschaduws zijn ontwikkeld op basis van rijstextract. De sterke pigmentconcentratie, zonder parabenen, zorgt voor een intense kleur! Ze bevatten een extract van muskaatolie, hebben een subtiel parfum en zouden sterk gepigmenteerd te zijn. Verder zitten ze allemaal in een milieuvriendelijke verpakking met 18% minder plastic.

blush02

De blushes zijn zacht van structuur, maar verstuiven gelukkig niet. Bovendien ze zijn ook super gepigmenteerd heb heb je eigenlijk maar 1 penseelstrook nodig om je wangen van een kleurtje te voorzien. Ik ontving de kleuren 04 – Fushia Rose, 03 Bois de Rose en 02 – Rose Camelia, twee glanzende en 1 mat exemplaar.

blush03

De swatches spreken voor zich als het op pigmentatie aan komt. Van links naar rechts: 04 – Fushia Rose / 03 – Bois de Rose / 02 – Rose Camelia. Mijn favoriet? Bois de Rose! Met zijn licht bruine ondertoon, past hij perfect bij mijn huid. De andere twee passen iets minder bij mij gezicht, omdat ik al vrij veel rood in mijn wangen heb van nature (bloos bloos). Ik kies daarom altijd voor meer peachy kleurtjes en daar past Bois de Rose perfect in het rijtje!

De Yves Rocher Botanical Color eyeshadows en de Botanical Color Blushes zullen vanaf 1 oktober 2016 te koop bij Yves Rocher winkels en in hun webshop voor 14,50 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *