Chloé – Fleur de Parfum

chloe03

Chloé parfums staan hier al een tijdje hoog aangeschreven. Met mijn allereerste exemplaar ‘See by Chloé’ merkte ik meteen hoe goed het parfum blijft hangen op mijn huid, en zo is dat ook bij deze newbie.

chloe01

Het nieuwe parfum ruikt, of course, naar roos. Voor deze variant gebruikten ze het hart van de roos. Ook voegden ze toetsen van framboos, verbena en kersenbloesem voor een floraal, maar pittig parfum. Ook het flesje is weer uiterst herkenbaar, maar deze keer werden er een ivoorkleurige elementen aan toegevoegd die je terugvind in de vloeistof en het strikje.

chloe02

De Chloé parfums zijn voor mij het ideale fruitige & bloemige parfum. De geur blijft bovendien goed zitten en ik hou ook wel van het vleugje verbena en framboos dat je erdoor ruikt. Het klassieke flesje straalt elegantie en klasse uit en staat natuurlijk heel mooi op je make-up tafel. Welkom bij de Chloé familie!

Het Chloé Fleur de Parfum vind je voor €58,89 (30 ml), €82,22 (50 ml) en €103,33 (75 ml) bij de betere parfumerie.

Meer Chloé nieuws: de Chloé signature scent vind je sinds september ook in een XL formaat van 125 ml, exclusief bij Ici Paris XL. More to love!

One thought on “Chloé – Fleur de Parfum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *