SKM Try Out-Fit

_dsf0444_ok-copy

Samen met een heleboel andere bloggers mocht ik als eerste de nieuwe SKM Try Out-Fit service uittesten. Het concept is niet zo nieuw, maar SKM steekt het wel in een heel persoonlijk jasje.

Via de site kan je nu een pakketje op maat laten samenstellen door één van de SKM shop assistants. Op basis van je persoonlijke gegevens (maten, leetijd) en je favoriete stijl en merken, stellen de shop assistants maar liefst 2 outfits samen per gekozen stijl! Die mag je op een gekozen datum in de winkel gaan passen en meenemen. Geen gedoe meer met pakjes die bij de post liggen of terugsturen 😉 Ik koos als stijl ‘Fashionable’ en ‘Casual’ aangezien mijn outfits altijd wel in deze lijn liggen.

_dsf0433_ok-copy

Plissé rok: Scotch & Soda (via SKM) – Jasje: Guess (via SKM) – Top: Vero Moda – Sandalen: Kate Spade Saturday – Handtas: Rebecca Minkoff

Dinsdagavond mochten we ons pakketje uit de hiervoor speciaal gemaakte kast gaan oppikken. Voorzien van een leuk label met je naam en een boodschap van je persoonlijke shop assistant. Aangezien ik voor 2 stijlen koos, kreeg ik maar liefst 4 outfits voorgeschoteld!

_dsf0469_ok-copy

De eerste begon alvast goed met een midi plissé rok en een faux fur vest! Ik besloot de midi rok aan de kant te houden, want dit was love at first sight! Een tweede outfit met pencil skirt, een mosterd groene top en oversized cardigan vond ik ook super classy! Ik ruilde de oversized cardigan wel voor een iets nauwer aansluitend faux leren jasje van Guess.

Als 3de kreeg ik een 70s inspired outfit met een flared broek en toffe printjes. Als laatste kreeg ik een volledige Zoë Karssen casual outfit, die super comfy zat! Omdat ik niet alles kon meenemen (I wish I could tho), besloot ik te gaan voor het jasje van Guess in combinatie met de groene plissé rok van Maison Scotch!

_dsf0494_ok-copy

Het leuke aan deze service is dat er toch wel heel wat stukken bij zaten die ik zelf niet snel uit de rekken zou halen! Zo weet ik nu ook dat een pencil skirt me best goed staan en een plissé midi rok ook helemaal mijn ding is! Lesson learned.

Bedankt SKM voor de ontvangst en in het speciaal shop assistant Katrien voor de leuke keuzes en nieuwe suggesties!

Wil je je ook laten verrassen met outfits & misschien wel nieuwe stijlen ontdekken? Probeer dan zeker eens de Try Out-Fit service van SKM!

7 thoughts on “SKM Try Out-Fit

  1. Inderdaad een leuk concept, zelf grijp je toch gemakkelijk naar je eigen vertrouwde stijl terug en op deze manier word je eens ondergedompeld in iets anders, ? bovendien is de winkel maar enkel straten van me verwijderd, gemakkelijk dus voor me om eens binnen te springen…en gevaarlijk ook, want er hangt altijd wel iets leuks en de service is er ook altijd ?

    1. Oh dan is het echt ideaal om eens te proberen! De assistants helpen je echt je eigen ding er van te maken! Hele fijne service daar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *