Essence Matt Matt Matt Lipstick

essence

Vandaag een absolute budget topper! En voor iedereen die dacht dat ik al lipsticks genoeg had, think again 😉

essence

De Essence Matt Matt Matt lipsticks passen met hun 2,39 euro perfect in het budgetproof lijstje! Ik kon het niet laten 3 stuks mee te brengen om uit te testen. De kleuren waren alvast veelbelovend! Ik bracht 03, 04 en 07 mee vanuit mijn lokale Kruidvat. Ze zien er vrolijk en shiny uit en vind de verpakking best luxe uitzien. De Matt Matt Matt lipsticks zijn verkrijgbaar in 7 kleuren, van eerder nude tot donker paars!

En dan nu, de swatches (van onder naar boven):
03 WOW Effect: een super mooie my lips but better kleur, die al snel in mijn everyday bakje belandde
04 Pink Up Your Life: een felle roze, berry kleur, die perfect in my alley past.
07 Purple Power: een mooie donker paarse kleur, perfect voor de herfst!

essence

De substantie is erg fijn: creamy, maar toch gemakkelijk aan te brengen. Je moet zoals met alle matte lipsticks, alleen een beetje oppassen met velletjes op je lippen (mijn excuses). Ik ben absoluut fan van deze nieuwe matte lipsticks, en wil er misschien nog een paar. Ze gaan ook nog eens lang mee, ze blijven zo een uur of vier zitten. Perfect of niet?

Je vind de Essence Matt Matt Matt Lipsticks in 7 kleuren bij o.a. Kruidvat voor 2,39 euro!

7 thoughts on “Essence Matt Matt Matt Lipstick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *