OOTD: Hello Autumn

Processed with VSCO with hb2 preset

Als je nog op vakantie gaat vooraleer de herfst begint, dan kickt die extra hard in. Van 27 graden naar 10. Welkom herfst in België. Ik kocht in Palma een paar autumn proof spullen, die ik eigenlijk meteen kon aandoen, eens terug in Belgenland. Tijd voor een #ootd dus.

Processed with VSCO with hb2 preset

Mijn favoriete winkel in het buitenland is, for sure, Stradivarius. Een mix van Zara en Pull & Bear, maar toch nét iets meer mijn ding. Ik vond er deze super zachte jas/gilet die lekker lang is, en zo ook dus perfect voor lange treinritten en wachten in de kou. Ook scoorde ik nog een mooie (en gigantische) sjaal die mooi bij m’n lichtgrijze jas past.

Processed with VSCO with hb2 preset

Het simpele zwart tasje is van Veritas en zo’n formaatjes vind ik altijd handig. Op die manier kan ik ook gewoon niet te veel meesleuren. De rosé gouden details maken het plaatje compleet. De jeans is zoals altijd van Hollister (ik wil geen andere meer) en is mijn meest recente exemplaar in een hele donkere blauwe kleur. Lekker stretchy jeansstof zonder uitgeluierde knieën op het eind van de dag 😉

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

De pistol boots komen van bij Sacha. Aangezien ik al heel lang op zoek ben naar het perfecte zwarte paar (zonder overdreven hoge hak) vind ik deze pretty much perfect.

Hoe ziet jullie eerste herfst garderobe er uit?

Handtas: Veritas* – Sjaal: Stradivarius – Lange golf: Stradivarius – Pistol boots: Sacha* – Jeans: Hollister – Blouse: &Other Stories

6 thoughts on “OOTD: Hello Autumn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *