Benefit Roller Lash

rl03

Ik ging op de luchthaven langs de Tax Free winkel en kon het niet laten enkele items te shoppen. Deze Roller Lash stond al eventjes op mijn wishlist, dus deze ging als eerste mijn winkelmandje in.

rl02

Ik las al heel veel goeds over deze Benefit mascara, maar bleef twijfelen. De Bad Girl mascara van dit merk, viel me -ondanks alle goede reviews- echt tegen, dus hoopte vurig dat deze het beter zou doen. De verpakking is allesinds helemaal up my alley: 60s vibe en pretty. Het borsteltje is vrij dun en heeft een gebogen vorm. De Roller Lash beloofd heel wat goeds op de verpakking: lifts lashes 97% – 87% longlasting curl – 94% eyes wide open. Bovendien zou een wimperkruller niet meer nodig zijn.

rl01

Het verdict? I’m very impressed. Misschien wel mijn favoriete nieuwe mascara! Het dunne borsteltje werkt fijn: je kan veel dunne laagjes aanbrengen, zonder klontertjes of spinnenpoten. Door het smalle borsteltje geraak je goed aan de buitenste en binnenste wimpers en is het ook gemakkelijk voor je onderste wimpers. Het verschil is duidelijk: heel wat extra lengte, krul en volume. En dit allemaal in 1 tube!

De Roller Lash mascara vind je o.a. bij Douglas voor 26 euro.

7 thoughts on “Benefit Roller Lash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *