Vakantiekiekjes: Cala d’Or

cala d'or

Eind september ging ik met mijn 4 favoriete (ex-)collega’s een weekje naar Mallorca. Omdat we ‘on a budget’ waren, kozen we voor een all-in vakantie via Travelbird.

marina corfu

Ons budget: 400-500 euro. Hoelang? Zolang mogelijk! Waar? De zon! Onze wensen brachten ons via Travelbird naar Cala d’Or, een badplaats in het zuidoosten van het Spaanse eiland Mallorca. Cala d’Or ligt op zo’n 65 km van de hoofdstad Palma. Ons hotel (Marina Corfu) lag aan een klein en mooi baaitje ‘Cala Egos’. Hemels blauw water, een zalig strandje en mooi uitzicht vanop de rotsen. Ook het all-in gedeelte beviel me prima, op dat moment ook echt wat ik nodig had: luieren, eten en drinken, zonder naar je budget te moeten kijken. Heerlijk!

palma

Midden in de week huurden we een autootje en reden we voor een dag naar de hoofdstad: lekker gezellige straatjes en uiteraard werd er ook geshopt. Het oude stadsdeel en ook de kathedraal  is super mooi!

palma

Naar de kathedraal heen (wandelen of rijden) passeer je ook een hele mooie dijk vol met palmbomen. Ow yes, dat is pas vakantie.

cala d'or

In Cala d’Or zelf is het ook gezellig vertoeven: een leuk stadscentrum met allemaal witte huisjes! Vanop het fort heb je een mooi uitzicht. Linksboven zie je Cala Egos, het mooie water aan ons hotel. Floyd de opblaasbare flamingo kon uiteraard niet ontbreken en zorgde voor heel wat bekijks. En tenslotte: all you can drink sangria, vanaf 10u. Do I need to say more?

Mocht je er eens goedkoop tussenuit willen voor een weekje, check dan zeker Travelbird. Firsttimer over here en het is super goed meegevallen. Volgend jaar opnieuw weg!

6 thoughts on “Vakantiekiekjes: Cala d’Or

  1. Ik maakte in februari een citytrip naar Lissabon via travelbird. Wij betaalden 249 euro voor 4 dagen (3 nachten dus). Hotel, ontbijt en vlucht inbegrepen. Ik vond het ook zeker voor herhaling vatbaar. Dus vertrek ik over drie weken naar Berlijn met mijn zus en schoonbroer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *