OOTD: Sweater weather

Processed with VSCO with hb1 preset

Vandaag nog eens een typische Belgisch-weer-outfit. Tussen twee plensbuiendoor even op foto vastgelegd.

Processed with VSCO with hb1 preset

Eerst en vooral gaf ik de losse ‘Bernadette’ trui een kans. Ze zien er altijd zo warm uit, maar ik ben niet de grootste fan van oversized items. Tot ik bij Pimkie deze zachtroze Bernadette golf tegenkwam. Hij is veel minder ‘baggy’ dan de meeste exemplaren en daarom mocht deze mee. Lekker warm, niet té groot en een perfect licht roze kleur.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik combineerde hem met een simpele zwarte top, grijze jeans (Zara) en sneakers voor een casual look. Mijn Adidas sneakers mogen nog even uit te kast, tot dat het echt te koud of te slecht weer is, haha.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn Rebecca Minkoff Avery blijft ook een favoriet voor het najaar: perfect Bordeaux, perfect formaat.

Processed with VSCO with hb1 preset

Wat dragen jullie op de eerste herfstdagen?

Processed with VSCO with hb1 preset

7 thoughts on “OOTD: Sweater weather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *