Babor Skin Glow Illuminator

babor

Als er iets is dat je dagelijkse make-up look net dat ietsje meer geeft, dan is het highlighter wel. Ik mocht dit exemplaar van Babor uittesten in de kleur 01 Ivory Light.

babor

Babor komt dit najaar met een hele AGE-ID lijn, deze producten verbergen niet alleen kleine oneffenheden, maar bevatten bovendien anti-aging werkstoffen voor o.a. lifting en jeugdigde glow. Met deze highlighter kan je je gelaat oplichten en een natuurlijke glow geven. Ik heb ook graag vloeibare (crème) hightlighters omdat ze naar mijn gevoel beter op de huid smelten en langer blijven zitten. De anti-aging bestanddelen zijn (hopelijk) nog niet echt nodig, maar altijd mooi meegenomen I guess. Je kan deze ook mengen met je foundation voor een algemene glow, maar ik breng hem het liefst lokaal aan boven mijn blush, op de neusbrug en wenkbrauwbot.

babor

De vloeibare highlighter is goed gepigmenteerd en met een paar kleine druppels kom je a long way! Het pompsysteem vind ik persoonlijk iets minder handig omdat het doseren niet zo gemakkelijk lukt (er kwam vaak te veel uit), hiervoor verkies ik liever een echte spons applicator of kwastje.

De Skin Glow Illuminator is verkrijgbaar in 2 tinten en kost 25,50 euro (8ml) en kan je o.a. online kopen.

5 thoughts on “Babor Skin Glow Illuminator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *