#moments by Reload

mem01

Ik schreef eerder al eens een artikel over mijn nieuwe na-vulbare Reload Mini-Spray. Sinds begin oktober heeft Reload een heel nieuw -eigen- gamma parfums: #moments by Reload. Een geurtje voor elke dag, living in the moment. 12 refill parfums vullen het assortiment aan.

mem02

Ingedeeld in 3 categorieën: travel, lifestyle en night, kan je kiezen uit 12 heerlijke parfums die bij je mood van de dag passen. Ik mocht eentje uit elke keer uitproberen in mijn Reload Discovery Box. #Berlin & #Insomnia zijn eerder unisex, terwijl #workout heel erg fruitig en girly is. Die laatste is dan ook meteen mijn favoriet!

mem03

De fruitige toetsen in #workout kunnen me zeker behoren en deze ruikt inderdaad heel verfrissend na een sportsessie en douche. De andere twee bevatten meer sterkere/kruidige noten (die heel goed blijven zitten) en zijn dus perfect voor een nachtje uit in de stad. Ook deze nieuwe geuren zijn ideaal voor on-the-go en perfect als je graag eens afwisselt. Ik vind mijn Reload Mini-Spray nog steeds ideaal voor in mijn handtas en gaat dus dagelijks mee on the road.

Zowel de Reload Mini-Spray als vullingen zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor 12,90 euro (Mini Spray) en 5 euro (per parfum refill). De 12 nieuwe (eigen) geuren zijn sinds 10 oktober verkrijgbaar.

5 thoughts on “#moments by Reload

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *