Kruidvat Originals

originals

Vandaag toon ik jullie deze Kruidvat Originals, die helemaal in een nieuw jasje steken! Ik vind zo’n retro vibe in bruine apothekers flesjes altijd de max!

originals

Kruidvat heeft sinds 1977 zijn eigen huidverzorgingslijn met een heel gamma aan producten, ook dit werd onlangs uitgebreid. Ik ben al lang fan van de budgetproof huismerk producten van Kruidvat: van dagcrème tot micellaire waters, het lijkt alsof Kruidvat het allemaal in zijn mars heeft. Ook het alombekende rozenwater laat hier al jaren een positieve indruk achter. De nieuwe uitstraling vind ik super en staan heel mooi op je toilettafel. Ook de nieuwe producten vind ik een hele slimme keuze.

originals

Het ‘home spa‘ gevoel is in de beautywereld meer dan ooit aanwezig en gezichtsmaskers kunnen dan absoluut niet ontbreken. Kruidvat voegt er drie toe aan zijn assortiment: een peel-off masker met dragonfruit, een kleimasker met Dode Zee mineralen (dit testte ik al uit) en een masker met shea butter. Ook een (komkommer)melk vervoegt het reinigingsassortiment. Het Dode Zee masker is in elk geval een topper: heel hydraterend en zacht voor de huid en bovendien is de geur heerlijk!

Daarnaast voegt Kruidvat een nieuwe body- en gezichtsolie toe. De olie met amandel ruikt heel lekker en trekt snel in. De massage olie is daarentegen iets dikker van textuur en heeft het wel nodig om in gemasseerd te worden alvorens in de huid te trekken. Perfect voor tijdens de koudere dagen, wanneer je huid meer hydratatie nodig heeft.

Ook voor de boys werden er producten toegevoegd: baardolie en snor-wax, alles voor een mooie en gezonde look! De Kruidvat Originals zijn zacht van prijs (€1,99 tot €3,49) en zijn sinds kort in een nieuw jasje te vinden bij je lokale Kruidvat of online.

Al deze producten vind je uiteraard bij Kruidvat. Het Dode Zee Kleimasker kost €1,99, de Huidolie met amandel (50ml) €1,99, de Massage olie €3,39 en het Rozenwater €1,99.

6 thoughts on “Kruidvat Originals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *