ProNails Longwear – Rising Sun

pronails

De lakjes van ProNails zijn de afgelopen maanden echt een vaste waarde geworden in mijn collectie. Met hun mooie en afwisselende kleuren blijven ze me bekoren.

Pronails

Deze keer testte ik longwear lakjes uit de nieuwe Rising Sun collectie (FW16), geïnspireerd op het Oosten, namelijk Japan. Japan als culturele grootstad van tradities, maar ook van hoogtechnologische snufjes en van de grappige kawai cultuur. ‘Geisha Garden’ is een mooie diepgroene kleur met een mooie gouden shine, die je op je nagels heel subtiel ziet. Ik bracht het longwear lakje aan tussen een Longwear start en finish. De nieuwe ‘Longwear‘ lakjes beloven dagen lang mooie nagels, dus daar was ik zeker benieuwd naar. Een normaal lakje heeft bij mij meestal een houdbaarheid van twee of drie dagen. Dit groentje hield het toch zo’n vijf dagen vol, met nog steeds een mooie glans en diepe kleur, maar toch wel wat tipwear.

Pronails

Cherry Blossom is een fel roze kleur die me naast kersenbloesems, heel hard aan Hello Kitty doet denken! Dit lieve lakje zit vol met zilveren glitters en geeft een mooi effect. Hoewel dit een herfstcollectie is, is dit lakje ook perfect voor de zomer! Dit najaar heb je ook nog de ‘Back to Wool‘ collectie met zachte pastelkleuren en de ‘Colour Code‘ reeks die een retro vibe uitstralen.

De Longwear Start, Colour & finish lakjes kosten €14,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij een ProNails Salon. Bezoek hun website om een salon te vinden bij jou in de buurt.

5 thoughts on “ProNails Longwear – Rising Sun

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *