Zalando Creative Content Icon: my home + my closet

Processed with VSCO with hb1 preset

Vandaag een post met een gekke twist op de blog. Aangezien me meermaals gevraagd werd om mee te doen aan de Zalando Creative Content wedstrijd (enja, ik eigenlijk ook wel eens echt naar Berlijn wil) besloot ik om mee te doen. Sinds twee weken woon ik in mijn eigen (jaja, ge leest het goed) appartement en dacht ik dat het leuk zou zijn om mijn spiksplinternieuw interieur te matchen met mijn kleerkast. Een klein experiment dus: passen mijn lievelingskle(u)ren ook in mijn interieur? To the test! Dit is mijn inzending voor de Zalando Style Icons // Creative Content Icon.

1. Les pinks. Een fluffy bernadette golf, mijn favoriete sjaal en mijn Ugg sloefen, it’s all there. Matchy matchy met mijn over the top vaasjes collectie.

Processed with VSCO with hb1 preset

2. De groentjes. Mijn bling-bling trui die dit jaar zelfs ver voor kerst uit de kast mocht. Natuurlijk mochten mijn plantbabies niet ontbreken in mijn nieuwe thuis.

Processed with VSCO with hb1 preset

3. All black. In een wit Scandinavisch interieur, mag a hint of black ook niet ontbreken. Kleine details zoals mijn Kit Cat Clock en mijn lightbox zijn zwart, alsook het meeste van mijn schoenen 😉

Processed with VSCO with hb1 preset

4. We are golden. Net zoals mijn groene trui, kan een beetje bling ook niet ontbreken in mijn interieur. Koper en goud passen nu eenmaal bij mijn witte meubels. Laat het nu een toeval zijn dat mijn favoriete Rebecca Minkoff  Hudson Moto Mini nu net die kleuren heeft.

Processed with VSCO with hb1 preset

5. Les bleus. Navy staat me altijd heel goed (you know, bleek velletje) en deze kleur vind je dus ook vaak terug in mijn outfits, maar dus ook in mijn dekbed. Mijn nieuwe Mint & Berry kanten blouse en mijn Adidas Superstars passen hier perfect in het rijtje.

Processed with VSCO with hb2 preset

6. It was all yellow. Geel is niet meteen de meest voorkomende kleur in mijn kleren of interieur, maar toch is het altijd een favoriet geweest, zeker in de zomer. Van dit soort bloesjes puilt mijn kleerkast uit en ik draag ze in de zomer echt ontieglijk veel 😉 Een zomers element in mijn keuken is dan weer deze weegschaal van Typhoon.

Processed with VSCO with hb1 preset

7. The White Stripes. Wit met wit en wit, dat zijn de basisstuks in mijn interieur. Mijn witgeverfde kringloopvondst-stoelen passen hier perfect in en ook mijn witte fluffy vest van Yumi.

Vinden jullie je lievelingskle(u)ren ook terug in je interieur of juist helemaal niet?

10 thoughts on “Zalando Creative Content Icon: my home + my closet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *