Veilig fietsen met Ledlenser B2R

ledles01

Iets anders dan beauty of fashion op de blog, maar wel iets heel belangrijks: veiligheid op je fiets. Ik fiets elke dag naar het werk en nu het sneller donker wordt ‘s avonds, is het belangrijk je als fietser goed te laten zien. Ledlenser helpt je daarbij. Ik kreeg een setje B2R fietslampjes om mee op pad te nemen.

ledles02

Mijn fiets en ik zijn geen echte match made in heaven. Ik vind het soms gevaarlijk omdat automobilisten vaak geen rekening houden met je. (Nu ik zelf fiets, let ik in de auto ook heel erg op fietsers rondom mij) Maar toch helpt fietsen je snel van de ene plaats naar de andere (zeker in Leuven), voor mij van het station naar het werk. Een fiets hebben in Leuven is geen pretje: alles wordt er zowat gestolen of kapot gemaakt. Ik heb dan ook een oude fiets en ik zorg dat ik lampjes heb die ik af kan nemen. (In Leuven draaien ze zelfs de vaste lampen van je fiets, I kid you not). Al veel merken en soorten lampjes passeerden de revue, maar vaak zijn ze niet volledig waterproof of moet je de batterij continu vervangen. Dan komt Ledlenser met een super duo: de B2R lampjes die herlaadbaar zijn via USB!

Processed with VSCO with hb2 preset

Bij Ledlenser staan duurzaamheid, topkwaliteit, innovatie en flexibiliteit centraal. Ledlenser heeft breed gamma van zaklampen, hoofdlampen, fiets- en duiklampen met de nieuwste LED-technologie. De B2R lampjes hebben een stevig rubber omhulsel waarmee je ze gemakkelijk op je fiets monteert. Ze hebben ook een DIM-functie zodat je de lichtsterkte en pulse-ritme zelf kan bepalen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Nemen jullie vaak de fiets? Wat gebruiken jullie om je zichtbaar te maken in het donker?

Meer informatie over het Ledlenser assortiment vind je hier. De Ledlenser B2R fietslampjes set vind je o.a. op Coolblue voor 49,99 euro.

5 thoughts on “Veilig fietsen met Ledlenser B2R

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *