Doctor Babor: Repair Cellular Mask

babor

De laatste weken probeer ik zeker elke week een masker te gebruiken om mijn gezicht weer helemaal zacht te maken. Deze week was dat het Ultimate Repair Mask van Doctor Babor.

babor

Het Repair Cellular gamma van Doctor Babor bevat Biogen Plant extracten die de huidcellen versterken. Acht kruidenessences werken hiervoor samen: rozemarijn, ginseng, brandnetel, helmkruid, waterkers, veldzuring, duivenkervel en blaaswier. De Repair Cellular producten zijn dankzij hun cellenvernieuwende effect trouwens ook aan te raden om (recente) littekens te vervagen.

babor

Dit masker zou de huidcellen snel moeten vernieuwen en egaliseren. De textuur bevalt me alvast heel erg: een zacht crèmemasker dat erg rijk en voedend aanvoelt. Aangebracht op de huid laat je dit 10 minuten aantrekken. Je merkt dat de crème na tien minuutjes bijna volledig is opgenomen door de huid. De restjes kan je gewoon inmasseren zoals een rijke dag- of nachtcrème. Instant hydratatie en een gladde, glowy huid was het resultaat!

Het Ultimate Repair Mask is verkrijgbaar op babor.com voor een prijs van €53 (50 ml).

Gebruiken jullie graag een masker?

5 thoughts on “Doctor Babor: Repair Cellular Mask

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *