Estée Lauder Pink Perfection Color-collectie

pink01

Vorige week kreeg ik dit mooie palletje in de bus: speciaal voor Breast Cancer Awareness month (oktober) bracht Estée Lauder een aantal producten uit waarvan een deel van de opbrengst (bij dit pallette zelfs 100%) gaat naar borstkankeronderzoek. Zo werd ook de Advanced Night Repair in een roze jasje gestoken. Ondertussen zijn we wel november, maar een beetje extra aandacht naar zo’n mooi goed doel kan nooit kwaad!

pink03

Dit Pink Perfection palette heeft alles wat je nodig hebt voor een neutrale look: 4 mooie Pure Color Envy Sculpting oogschaduws, een Pure Color Envy Blush (in Pink Ingenue) en een Pure Color Envy Sculpting Lipstick in 220 Powerful.

pink04

Alles komt in een mooi compact tasje, dat handig is voor in je handtas. En let ook op de mooie Pink Ribbon details 🙂

pink02

Ook de swatches zijn right up my alley: neutraal en gepigmenteerd, ideaal voor een mooie everyday look! Ook de lipstick is een kleur die ik vaak zal dragen!

est01

Dit Pink Perfection Color Collection palette was helaas een LE editie, speciaal voor de BCA campagne, maar ben er zeker van dat Estée Lauder volgend jaar opnieuw meedoet aan dit mooie initiatief!

7 thoughts on “Estée Lauder Pink Perfection Color-collectie

  1. Wat mooi en handig voor on-the-go! De kleurtjes staan je inderdaad heel goed 😀 I love how you did the smokey eye. Het enige wat het helemaal ideaal zou maken is een dubbelzijdig kwastje (een kant voor de ogen, de ander voor de wangen, ofzo? :D). Dan is het perfect om ook mee te nemen en bij te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *