CaseCompany – OnePlus2 cover

case03

Ik mocht onlangs een cover uitkiezen bij CaseCompany! De webshop heeft een heel aantal leuke designs, voor heel wat toestellen. Zo was ik enorm verrast eindelijk eens een mooie cover voor mijn OnePlus2 te vinden. Voor mijn OnePlus2 vond ik tot op heden nooit een mooi & dunne case. Heel benieuwd hoe de kwaliteit van CaseCompany dus zou zijn!

Ik koos er deze keer niet voor om een eigen ontwerp up te loaden, maar zocht een mooie jungle print uit tussen de standaard designs. Ze hebben eigenlijk voor ieder wat wils: minimalistisch, marble, schattige illustraties of leuke quotes. Ook kan je je cover zelf maken of personaliseren met bijvoorbeeld je naam of favoriete oneliner. Ik hield het simpel en koos enkel voor de print. Voor mijn OnePlus2 was er enkel een zwarte case beschikbaar, dus koos ook voor een printje dat hier bij pastte!

case02

De bestelling plaatsen was super easy en snel. Ik kreeg een smsje dat mijn bestelling goed aangemaakt was en amper twee dagen later (en geloof dat er nog een feestdag tussen zat) kreeg ik een berichtje dat het geleverd zou worden, nice! Lekker snel dus. De cover kwam toe in een mooi linnen zakje, zo van die kleine details vind ik altijd plezant. Op het eerste zicht leek de print op de cover erg mooi en shiny. Ook de print kwaliteit was heel mooi (ik heb hier als designer nogal een gevoelig oog voor ;)).

Alleen… De case zelf is ZO dik. Natuurlijk geeft een cover altijd wel wat extra dikte, maar helaas verdubbeld ‘ie mijn gsm gewoon. En daar hou ik helaas niet van. Ook in de hand voelt het enorm log aan. Ik hou van een mooie, grote en slanke gsm, maar helaas is de pasvorm voor de OnePlus2 cover dus niet ideaal. Zoals je zit ligt mijn gsm gewoon ‘op’ de case en niet echt erin. Ook de zijknoppen gebruiken is bijna onmogelijk met deze case omdat ze te diep liggen 🙁 Wat jammer!

case01

Al bij al misschien een beetje teleurgesteld, alleen door de pasvorm, NIET door de kwaliteit van CaseCompany, laat dat duidelijk zijn. Ook even meegeven dat het voor andere telefoons, iPhones bijvoorbeeld, waarschijnlijk beter meevalt. OnePlus is niet echt een heel gangbaar merk en daarmee dat een goeie case misschien moeilijk te vinden is?

Anyway, ik heb ook nog een iPad mini waar ik een nieuwe cover voor wil, dus ik denk wel dat ik hiervoor een mooi en slank exemplaar zal vinden. Ook voor je laptop hebben ze trouwens mooie hoezen die je helemaal kan personaliseren, dat lijkt me ook wel wat voor mijn Macbook!

4 thoughts on “CaseCompany – OnePlus2 cover

  1. Wat een leuke print! Ik heb er ook een hoesje van en die is wel dun, dus ligt misschien aan het model wat je hebt. Helaas is mijn hoesje wel wat wazig, omdat ik een eigen print heb gebruikt :(. Voor de rest een super leuke shop wat mij betreft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *