L’Oréal Professionnel Nutrifier gamma

loreal

Afgelopen maand testte ik een nieuw haargamma uit van L’Oréal Professionnel, namelijk een voedende reeks speciaal voor droog en dof haar. Ik heb zelf vrij snel vet wordend haar, terwijl de puntjes zeker wel wat extra love kunnen gebruiken.

In het L’Oréal Professionnel Nutrifier gamma zit een shampoo, een voedende masker en ook twee leave in (of overnight) producten. Het hele gamma is silicoonvrij en op basis van glycerol en koksolie. Helaas bevat de shampoo wel SLES, dus als je dit wil vermijden zou ik hier niet voor kiezen. Ikzelf merk hier weinig van, mijn haar voelt zacht en gevoed aan.

Neutrified

De shampoo en het masker vind ik zelf wat ‘gewoontjes’, de echte pareltjes uit dit gamma zijn de twee leave-in producten. De eerste is een mousse die je voor het slapengaan aanbrengt over je hele lengtes. Met mousse heb je nog wel eens dat het je haar hard en ‘crunchy’ maakt, maar dat is bij deze niet het geval. Ook voor mijn snel vet wordende manen werkt dit prima. De mousse verzwaart mijn haar niet of maakt het ook niet vettig(er).

De tweede verrassing is voor mij de DD Balsem: een gelachtige textuur die je in de punten van je haar masseert. Deze is wel iets vettiger, maar aangezien je het enkel op je punten moet gebruiken, vormt het voor mij niet echt een probleem. Ruikt ook lekker!

De prijzen zijn niet héél budgetproof, maar vooral de DD balsem vind ik zijn prijs waard. Je hebt er niet veel van nodig en als je last hebt van droge punten, werkt dit heel fijn.

De L’Oréal Professionnel Nutrifier Shampoo kost €15,40 (250ml), het Masker €22,44 (200ml), de DD Balm €17,60 (40ml) en de Mousse €17,60 (150ml). De lijn is verkrijgbaar bij L’Oréal Professionnel kapsalons.

4 thoughts on “L’Oréal Professionnel Nutrifier gamma

  1. Hmm, ik heb hetzelfde haar denk ik! Altijd wat pluizig haar na een wasbeurt, dus ik veronderstel dat het een beetje droog staat op de lengtes – maar toch snel vettig vanboven. De leave-in balm vind ik wel interessant klinken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *