Colour your world met Stabilo

stab03

Sinterklaar came early dit jaar. Dit fijne kleurpakketje voor volwassenen belandde vorige week in mijn brievenbus en ik was meteen hooked.

stab01

Ik was als kind al echt een kleurpotloden/stiftjes/schrijfwaren fanaat. Mij vond je standaard 10u per week op de tekenschool en thuis achter een tekenblok. Kleuren, tekenen, knutselen, het heeft er al-tijd ingezeten. Dat ik vandaag grafisch ontwerper ben, verbaasd dan ook niemand. Stabilo brengt nu in samenwerking met de School voor Grafisch Onderzoek (SGO Brussel) een anti-stress pakket voor volwassenen uit. De herkenbare Stabilo stiftjes inclusief. (Deze moest je toch absoluut hebben op het middelbaar ;))

stab02

Het pakket bestaat uit 30 zwart-wittekeningen gemaakt door de jonge illustrators. De tekeningen brengen je een reis rond de wereld en verschillende culturen. Het inkleuren van de tekeningen (met veel details) werkt voor mijn heel ontspannend. Kleuren heeft me altijd al gekalmeerd. Toen ik klein was, maar nu werkt het nog steeds.

stab04

Een fijn en nostalgisch teken- en kleurpakket dat helemaal van jou is, ook als je 30 bent πŸ˜‰ De oranje stiftjes nemen me weer helemaal terug naar het middelbaar, waar ik perse alle kleuren moest gebruiken op mijn notities. Stiekem vind ik ze nog altijd heel leuk! πŸ˜‰

4 thoughts on “Colour your world met Stabilo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *