Origins – Maskimizer & By all greens

origins

Enkele weken geleden mocht ik naar een Mask Party Event van Origins. Daar kreeg ik ook deze twee nieuwe producten mee: een primer ‘Maskimizer’ en een schuimmasker ‘By All Greens’. Die testte ik voor jullie uit!

origins

De Maskimizer primer is iets helemaal nieuws in het Origins gamma. Deze spray moet er voor zorgen dat je masker optimaal werkt en je huid al op voorhand wat hydrateren. Voelt lekker fris aan om je me-time mee te beginnen.

origins

By All Greens’ is een lichtgroen, vrij loperig masker. Het pompsysteem is daarom echt wel een must. Eens je het aanbrengt op je gezicht, gaat het masker lichtjes schuimen. Na 10 minuutjes is het bijna volledig ingetrokken in je huid en hoef je de rest gewoon goed weg te spoelen. Dit detox masker maakt je poriën weer helemaal schoon. Het masker is op basis van groene elementen zoals groene thee, spirulina (soort van alg) en spinazie. Een heerlijke detox voor je huid en het maakt het huid zuiver en zacht.

Origins is in België te koop bij Parfuma Antwerpen en op de Parfuma webshop.

Maskimizer: 19 euro (95 ml)
By All Greens: 36 euro (70 ml)

4 thoughts on “Origins – Maskimizer & By all greens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *