Kerst met Yves Rocher

yrk04

Jawel, het is zover. De langverwachte kerstpakketjes vullen mijn brievenbus en dit jaar was Yves Rocher eerst! Hele mooie make-upjes voor de eindejaarsfeesten, met heel wat warme toetsen! Benieuwd?

yrk01

Bij de oogschaduw zitten er vooral warme tinten in voor eindejaar: lichte bruine tinten, goud (the pretty) en ook een cranberry (mijn favoriet) en zilver kleurtje voor wat extra BLING tijdens de feestdagen! Pigmentatie is dik in orde! Yves Rocher heeft enkele mono’s die perfect te combineren zijn met paletjes uit je eigen collectie. Wil je all-in gaan, dan is er ook dit mooie palet, gevuld met kleurtjes die voor elke dag kunnen! Het goud en zilver zorgen dan weer voor de feestelijke touch.

Mono Oogschaduwpoeder Or / Argent / Cranberry: € 13,90
Oogschaduwpalet: €15,90

yrk03

3 feestelijke lakjes vervoegen het assortiment. Mijn favoriet? Het cranberry lakje vol gouden glitters vind ik i-de-aal voor kerst! Verder ook een mooi gouden en zilveren (flakies) lakje. Het lippotlood is ook in een bijpassend cranberry kleurtje, dat je lippen een transparant kerstkleurtje geeft.

yrk06

Nagellak Or / Argent / Cranberry: € 5,90
Glossy Lip Pen Or / Argent / Cranberry: € 13,90

yrk02

Als laatste iets wat ik eigenlijk nog niet in mijn make-up collectie heb: een lippalet. Ik grijp altijd naar lipsticks omdat ze gewoon handiger zijn om mee te nemen. Maar zo’n lippalet heeft ook z’n charmes. 5 mooie kleuren die bij iedereen wel staan. De kleurtjes zijn daarom eerder save, maar variëren van Santa rood maar iets meer mauve kleurtjes. Ik val dan ook als een blok voor de laatste 3.

yrk07

Lippalet: €15,90

 yrk05

Ik maakte een ooglook met de zachte bruin en goud tint uit het palet, maar kon het ook niet laten de cranberry mono gebruiken in de bovenste ooghoek. Op mijn lippen de Glossy Lip pen in Cranberry.

Wat vinden jullie van de Yves Rocher kerstcollectie? 

4 thoughts on “Kerst met Yves Rocher

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *