Pep-start met Clinique

pep-start

Ik mocht onlangs het pep-start gamma van Clinique uittesten. Ik toon jullie vandaag een deel van het gamma!

pep-start

First up: de reiniger met lichte scrubdeeltjes. De fijne geltextuur reinigt je huid niet alleen, maar zorgt ook voor een milde scrub. Ik gebruik deze reiniger graag met mijn Clinique Sonic Brush. Lichtschuimend met een extra zacht en schoon resultaat! Door de kleine scrubdeeltjes is deze cleanser ook geschikt voor alle huidtypes. (Prijs: 17 euro)

pep-start

Nieuw in het gamma is de Hydrorush Moisturizer met zonbescherming (SPF20). Ideaal voor tijdens de zomer, maar zeker ook in de winter. Deze moisturizer is heel erg ruik en hydrateert en beschermt je huid doorheen gans de dag. Ik vind de textuur voor mezelf als dagcrème net iets te rijk, maar hij doet mijn gezicht gelukkig niet shinen. Doet voor mijn huid ook wonderen op vlak van hydratatie. Byebye droge plekjes. (Prijs: 27 euro – 50 ml)

pep-start

Mijn absolute favoriet uit het gamma: de Hydroblur Moisturizer! Deze moisturizer vervaagt meteen al je oneffenheden, alsof er een blur effect over je huid zit! Ook de textuur is right up my alley: vetvrij! De gekke textuur brengt fijn aan en geeft een instant matte finish. Bovendien hydrateert hij evenzeer dan de voorgaande moisturizer. Mijn huid blijft lekker mat en mijn poriën zijn nog amper zichtbaar. Een perfecte basis voor mijn make-up en zelfs ideaal voor als ik eens foundationloos de deur uit wil. Toppertje van formaat dit goedje. (Prijs: 27 euro – 50 ml)

pep-start

Last up, de pep-start eye cream. Een verfrissende oogcrème die je puffy oogjes ‘s morgens doet verdwijnen. Ik breng deze graag aan voor ik mijn concealer aanbreng. De frisse textuur breng je rechtstreeks aan met de ronde applicator. Ondertussen maakt deze tube standaard deel uit van mijn ochtend comité 😉 (Prijs: 21,50 euro)

Welke producten gebruiken jullie ‘s ochtends?

3 thoughts on “Pep-start met Clinique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *