Remington Straight Brush

brush01

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwe favoriete technische snufje: de Remington Straight Brush. Yup, jawel, je leest het goed. De borstel die tegelijkertijd ook je haren stijlt. Ik testte hem afgelopen maand grondig uit, maar laat ik mijn geliefde stijltang links liggen voor deze newbie?

brush03

De borstel bestaat uiteraard uit haartjes, maar hierbij zitten ook de verwarmingselementen die je haar moeten stijlen terwijl je het borstelt. De borstel is voorzien van 3 temperatuurinstellingen (150/190/230°C) zodat je soort haar er glad door wordt (ik raad je wel aan een heat protecting spray te gebruiken, net zoals met een gewone stijltang). Mijn haar is vrij dun, maar heeft wel een vervelende slag als ik er niets aan doe. Ik kies voor de middelste temperatuur. De borstel is licht en ligt goed in de hand. Het snoer draait ook mee, wat altijd handig is. Door de dikke zwarte boord kan je ook goed je haren meepakken tot aan je hoofdhuid, zonder je pijn te doen. Het voordeel van deze borstel vind ik dat je meer haar kan meepakken t.o.v. een stijltang. Hierdoor ben je ‘s morgens een stuk sneller klaar. Ik deed de test en op amper 6 minuten was mijn haar stijl! Wauw!

brush02

Bovendien krijgt mijn sluike haar ook heel wat meer volume dan met een stijltang. Omdat je nu borstelt, krijg je meteen wat meer vavavoom en dat kan ik alleen maar toejuichen.

brush04

Kortom, heel tevreden van de Remington Straight Brush, ik heb de laatste maand mijn gewone stijltang resoluut aan de kant laten liggen! Sorry Braun 😉

De Remington Straight Brush vind je o.a. bij bol.com voor ongeveer 52 euro!

5 thoughts on “Remington Straight Brush

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *