The Body Shop Vanilla Chai

tbs

Vandaag het leukste potje ooit: een gepersonaliseerde body butter van The Body Shop. Een perfect cadeautje voor onder de kerstboom!

tbs

Bij The Body Shop Brussel kan je voor de feestdagen (en hun 40ste verjaardag) een gepersonaliseerde Body Butter cadeau doen aan je geliefde of je bestie (wel liefst zonder schrijffout 😉 *Natalie*). Een heel leuk idee als je het mij vraagt, want het is een budgetproof cadeautje dat toch heel leuk is om te geven of te krijgen. Moest je niet in de buurt van Brussel wonen, kan je ook online je etiket aanvragen. Heel leuk idee!

Ik ontving een body butter in een nieuwe geur: Vanilla Chai. Het is een warme mix van Vanille en kaneel. Ik persoonlijk ruik graag kaneel, maar je moet wel echt van de geur houden. Voor mij is dit een perfecte wintergeur die me heel erg doet denken aan een Chai Latte. Ook de textuur is perfect voor de koude dagen: heel erg creamy. Verder trekt de body butter goed in je huid en laat hij een heerlijke kruidige geur achter.

De Body Shop body butters zijn te koop voor zo’n €16 en zijn nu dus verkrijgbaar met een leuk persoonlijk etiket!

4 thoughts on “The Body Shop Vanilla Chai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *