Eylure Brow gamma

eylure

Brows brows brows, sinds enkele jaren vind ik wenkbrauwen zowat het belangrijkste deel van een gezicht en shape ik ze elke dag. Eylure komt nu met enkele nieuwe brow producten, waar mijn hartje sneller van gaat slaan.

eylure

Tijdens de persdagen kregen we deze newbies mee en ik testte ze de afgelopen week alle drie uit! Ik deed voordien mijn wenkbrauwen altijd met een poeder, maar dankzij Eylure experimenteer ik met andere texturen.

  1. Brow Pommade: dit creamy goedje brengt niet alleen kleur in je wenkbrauwen, maar houdt je haartjes ook goed op z’n plaats. De kleur 10 Dark Brown is perfect wanneer ik hem lichtjes aanbrengt. Met een schuin penseeltje teken ik mijn wenkbrauwen lichtjes bij. De textuur is erg aangenaam en gepigmenteerd. De pommade is ook nog verkrijgbaar in Mid Brown en Blonde. Bovendien is hij waterproof en bevat Aloe Vera. Misschien wel mijn favoriet uit het gamma.
  2. Brow Contour + Luminizer: een dik oogpotlood met een matte highlighter aan de andere kant. Je kan ook de highlighter apart kopen in een matte en glanzende variant. Het brow potlood zelf had voor mij iets meer creamy mogen zijn, er komt nu soms weinig kleur vanaf en ik moet best hard drukken. De highlighters daarentegen zijn echt perfect en geven lekker veel kleur af. Ik wissel graag af tussen mat en glanzend op het wenkbrauwbot. Lekker gemakkelijk voor on-the-go ook. Ook de contour is nog verkrijgbaar in een Mid Brown en Blonde variant.

eylure

3. Brow Amplifier: een long-stay gel dat je wenkbrauwen kleurt, maar ook in model houdt. Ik gebruik het graag een beetje in combinatie met de pommade. Met het dunne borsteltje kan je met kleine strokes de gel aanbrengen op je wenkbrauwen. Verkrijgbaar in een Mid-Dark Brown en Blonde variant.

eylure

De Eylure Brow producten zal je vinden bij Di voor ongeveer €10 per stuk. Welk producten gebruiken jullie het liefst om jullie brows onder handen te nemen? 

3 thoughts on “Eylure Brow gamma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *