All I want for Christmas is Caudalie

cdl05

Tijdens de feestdagen vind je je favoriete beautyproducten heel vaak terug in een leuke geschenkverpakking. Ook Caudalie springt op de giftbox wagen en doet dat met succes, en ook voor een klein prijsje.

cdl04

Ik toon jullie vandaag 3 giftsets die zo onder de kerstboom kunnen! Kijk hoe mooi! Compleet met strikje en in een feestelijke verpakking! Voor 26.40€ krijg je niet alleen je favoriete Caudalie parfum, maar ook een extra bodylotion en douchegel cadeau. Dàt vind ik nu eens een mooie deal. Voor de prijs van een parfum krijg je nu dus 3 producten. Ideaal om te krijgen en om te geven.

cdl02

Als eerste een koffertje met Thé des Vignes, met een parfum (Eau Fraîche) met witte muskus, neroli, gember, oranjebloesem en jasmijn. Bovendien dus met een matching bodycream en douchegel. (26.40€)

cdl03

Next up, mijn persoonlijke favoriete Caudalie geur ever ‘Rose de Vigne‘. Een heerlijk zoete en frisse geur van rozen met een parfum van rabarber.  Sorry jongens, deze hou ik voor mezelf! 😉 Samen met een douchegel en bodylotion vind je ook deze geur in een leuk koffertje voor 26.40€.

cdl01

Als laatste een geschenkverpakking met de heerlijke Vinosource moisturizing sorbet: een heerlijk gel crème voor de gevoelige huid. Hierbij krijg je gratis en voor niets een foam cleanser en een hydraterend crème masker (dat ik al eerder uittestte). (24.60€)

Welk koffertje zou jij onder de kerstboom willen?

7 thoughts on “All I want for Christmas is Caudalie

  1. Hmm, witte muskus ruik ik wel graag! Voor mij het eerste pakketje! Of het tweede, want ik ruik ook graag rozen. Of het derde, want dat zien er mij ook fijne productjes uit… Aiai, tis moeilijk kiezen! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *