Kruidvat Moments of Me

mom

Afgelopen weekend werden Saskia en ik uitgenodigd in het Element Hotel te Amsterdam om de nieuwste Kruidvat bad-en douche lijn te ontdekken! Moments of me staat voor pure verwennerij en me-time.

mom

Deze nieuwe lijn is ideaal om na een drukke werkdag heerlijk onder de douche te springen of eventjes weg te zinken in bad. De lijn bestaat uit 3 geuren en zijn op basis van essentiële oliën. Met Balance (sinaas), Relax (lavendel) of Energy (eucalyptus) is er voor ieder wat wils: van zoet en fruitig, naar kruidig of juist heel fris.

De Relax geurlijn is op basis van lavendel, wat met zijn rustgevende eigenschappen ideaal is om eventjes weg te zakken in bad en compleet te ontspannen. Binnen deze geurlijn is er een badzout, een scrub, een badolie, een bruisbal en een douchegel. Genoeg keuze ook als je net zoals mij geen bad hebt.

mom

De Balance lijn zorgt ervoor dat je lichaam en geest in perfecte harmonie zijn na een fijn badje ;). Deze is trouwens mijn favoriet: lekker zoet en fruitig. De Balance geur vind je in een scrub, een douchegel, een badolie en een bruisbal.

mom

Tenslotte is er de Energy lijn, op basis van Eucalyptus en munt. Heerlijk om terug een beetje energie te krijgen na een lange dag of na het sporten even op te kwikken 😉

De nieuwe Moments of Me lijn is nu te koop bij alle Kruidvat filialen en online. Bovendien zijn de prijsjes echt super budgetproof: de douchegels kosten €1,99 (250 ml), de scrubs €2,49 (250 gr), de badolie €2,99 (150 ml), de bruisballen €1,89 en het badzout €1,99 (500 gr). Perfect dus om tijdens de feestdagen cadeau te geven als set!

7 thoughts on “Kruidvat Moments of Me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *