Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss

legloss01

Modern Muse (de orginele) van Estée Lauder is echt een grote favoriet hier. Ondertussen is hij uit in verschillende varianten (lees hier nog eens over Eau de Rouge) en de laatste telg uit de Modern Muse collectie is Le Rouge Gloss.

legloss02

Het glossy rode flesje straalt klasse uit en de geur is net iets edgier en sterker dan zijn voorganger. Eau de Rouge was een op en top vrouwelijk parfum, maar wel aan de zoete kant (ideaal voor mij dus). De basistoetsen hier waren heel bloemig en fruitig. Voor Le Rouge Gloss mag het allemaal net iets kruidiger. Het is ook zo’n parfum dat je meteen herkent en ook uuuuren lang op mijn huid blijft hangen. De topnoten zijn o.a. Kers, roze peper en Mandarijn. In het hart vind je Roos, Jasmijn, Leder en Vinyl. Basisnoten zijn onder andere op basis van patchouli en Vanille. Een warme kruidige, maar toch zoete geur.

legloss03

Als je fan bent van de Modern Muse reeks, dan is deze glossy en vampy variant zeker een aanrader. Je kan Modern Muse Le Gloss terugvinden bij de parfumerie of online voor €61,50 (50 ml).

7 thoughts on “Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss

  1. Wat een super mooi foto’s! Ik kende deze nog niet, maar de beschrijving laat het wel goed klinken.. I imagine it’s kinda sweet? Dat spreekt me wel aan 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *