MUD airbrush

MUD

Tijdens de persdagen kregen we bij pr-bureau Nightingale een heuse uitleg en demo van een nieuwe service die MUD make-up binnenkort zal aanbieden. Voor een natuurlijke dekking en make-up die perfect uitziet is airbrush duidelijk the way to go!

MUD

MUD wil deze vrij nieuwe techniek aanbieden om bijvoorbeeld tijdens de feestdagen je make-up perfect te doen uitzien. Met een dun laagje krijg je een hele natuurlijke dekking. Zowel foundation, bronzer, blush en highlighter kan met een airbrush aangebracht worden. De make-up artist gaf zelfs onze lippen een kleurtje met de airbrush.

MUD

Saskia en ik namen zelf ook plaats in de stoel voor een mini sessie en ik vond de airbrush zelf super ontspannend! Een lichte bries op je gezicht en dan ook nog eens mooi gemaquilleerd worden, ideaal. Bovendien zat onze make-up de rest van de persavond nog steeds perfect. Ideaal dus voor een feestje of een nachtje uit.

Specifieke details kregen we nog niet, maar MUD zou deze make-up dienst aanbieden vanaf 2017. Meer info volgt later nog!

4 thoughts on “MUD airbrush

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *