Oona Beautyday Recap

oona08

Afgelopen week werd ik door de lieve dames van Oona uitgenodigd voor de Beauty Days, a.k.a. de persdagen, maar dan enkel en alleen voor beautyproducten. Vandaag een kleine recap van producten die jullie begin volgend jaar (januari-maart) mogen verwachten in beautyland.

First up dit nieuwe toestelletje van Veet. De Beauty Styler is een trimmertje waarmee je je haartjes in je gezicht en bikinilijn kan trimmen en bijwerken. Het hele kleine opzetstukje kan je gebruiken voor het gezicht (wenkbrauwen, donshaartjes) en het bredere opzetstukje kan je gebruiken om je bikinilijn netjes te houden.

oona07

Bij Ici Paris brengen ze dit voorjaar en voor moederdag een mooie reeks reistasjes uit, waar je al je beauty spullen in kwijt kan. Van kleine pochettes tot grotere beautycases. Van classy zwart tot lief pastel. Prijzen variëren van 10 euro tot 25 euro.

oona02

Ook bij Yves Rocher zijn er heel wat nieuwigheden op komst in februari. Zo lanceren ze een heel uitgebreid gamma cherry oil lipglosses, een aantal multi functionele oogpotloodjes in toffe kleuren en steken ze een bestseller parfum in een nieuw modern jasje. Ook in maart komt er nog een spannende collectie aan, maar daarover later meer 😉

oona03

Bij Ici Paris komt er in januari een nieuwe Intimacy parfum uit. De allereerste (die uitkwam in oktober) was een heel groot succes en vandaar deze nieuwe variant. Een hele warme en sensuele geur. Te verwachten op 20 januari dus.

oona04

Nog meer nieuws bij Ici Paris, want Be Creative breidt hun gamma uit met een reeks foundations. Lichtdekkend en perfect voor de zomer. Ook brengen ze een settingspray uit om je make-up look heel de dag door in tact te houden. Ook de baked highlighters en bronzers komen terug in het assortiment, samen met nude lippotloden, een volume mascara en een primer.

oona05

Jimmy Choo komt dit najaar met twee nieuwe geuren: eentje voor haar (L’eau) en voor hem (Ice). L’eau is een heerlijk zoete en fruitige geur die elke vrouw wel kan bekoren volgens mij. Ice is daarentegen een niet alledaagse mannelijke geur: met toetsen van citrus is hij lekker fris en licht.

oona06

Nog Ici Paris nieuwtjes: bij Only you schotelen ze ons dit schattige en veelzijdige palette voor voor amper 9,95 euro. Zowel wat natuurlijke koper tinten als kleurtjes voor een smokey eye. Er zitten ook highlighters en blushes in het palette. Lekker licht en compact. We mogen deze zomer ook een reeks nagellakjes verwachten in zoete kleuren… en geuren. De geurende lakjes komen in snoepkleurtjes en hebben elk geurtje. Cool!

oona01

En als laatste dit Italiaanse spa merk: Comfort Zone. Lekker strakke verpakkingen, maar ook de producten mogen er wel zijn volgens mij. Ik kijk er naar uit deze newbies te testen. Comfort Zone zal ook meer verkrijgbaar zijn bij speciaalzaken. In Limburg kan je er o.a. voor terecht bij Carbon Sense in Genk.

Naar welke producten kijken jullie het meest uit?

 

 

6 thoughts on “Oona Beautyday Recap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *