Balade I love Choco

bal01

Chocopasta blijft toch wel een grote favoriet op de boterham. Ook als je niks in huis hebt, kan je altijd op choco vertrouwen, haha. Nu is het natuurlijk niet alleen Nutella wat de klok slaat, ik probeer ook graag andere varianten en merken uit. Balade brengt een heerlijke choco op de markt met behoorlijk minder vetgehalte en suikers. Er zit ook geen palmolie in, maar wel magere melk. Bovendien is de chocopasta gemaakt van echte Belgische Callebaut chocolade, yum.

bal02

Balade geeft de keuze tussen Hazelnoot en Puur. De pure variant trok meteen mijn aandacht, want ik leef letterlijk op donkere chocolade. De Balade ‘I Love Choco’ hoort wel thuis in de koelkast, wat er voor zorgt dat de textuur lekker stevig, maar toch smeerbaar is.  Voordien vond je ‘m terug in een vlootje, vandaag lekker is een pot.

bal03

bal04

Je kan ‘I Love Choco’ terugvinden in de supermarkt voor 2,59 euro (230 gr) in twee smaken: Hazelnoot en Puur, bij de versafdeling. Je bewaart de chocopasta na opening best in de koelkast.

7 thoughts on “Balade I love Choco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *