UPR Beautyday Recap

upr01

Jullie konden de nieuwigheden voor volgend jaar bij Oona al spotten. Als tweede mocht ik bij UPR ook eens gaan snuiten tussen wat voor moois 2017 brengt.

L’OCCITANE

Bij L’Occitane brengen ze 3 klassieke (unisex) parfums weer uit. Vrij sterke geuren, maar voor ieder wat wils. Ook voor de mannen. “Ambre” is een houterige geur met toetsen van bergamot en muskus. “Iparie” is een lekkere bloemige geur van o.a. (pioen)rozen, die al snel mijn favoriet werd. “4 Voleurs” is dan weer een eender frisse citrusgeur met toetsen van sinaasappel en bergamot. Ze zijn nu al exclusief online te verkrijgen voor 57 euro per stuk. Tegen maart kan je ze ook in de fysieke winkel kopen.

upr02

MELVITA

Bij het zusje van L’Occitane, Melvita, staat een heerlijke nieuwe honinglijn ‘Nectar de Miels’ op het menu begin 2017. Een heerlijk zoete honinggeur die je nu terugvind je een douchegel en herstellende hand cream. Later dit jaar breidt de collectie nog uit.

upr04

upr03

MAC

De misschien wel spannendste launch van het jaar: de MAC ShadeScents. Een duo van een parfum én lipstick. Mijn favoriet qua geur is definitely Candy Yum-Yum. Verder bracht MAC al hele mooie highlighters en Strobe Creams (33 euro) uit. Ik kreeg er alvast eentje om uit te testen, dus die zien jullie hier snel verschijnen.

WELEDA

Bij Weleda kregen we de lijn met Granaatappel te zien, die ze volgend jaar extra in de kijker willen zetten. Weleda is een merk dat me altijd kan bekoren en ook deze geur is weer heerlijk. In deze lijn vind je o.a. een verstevigende dagcrème, een douchecrème en een bodylotion.

RITUALS

Voor Rituals kregen we nog geen nieuws mee, wel kan je nu tijdens de eindejaarsfeesten héél wat fijne cadeaupakketten vinden in verschillende geuren. Ook de Limited Edition lijn ‘The Ritual Of Light’ is de moeite om (jezelf) cadeau te doen.

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

6 thoughts on “UPR Beautyday Recap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *