OOTD: Amsterdamned

ootd

Saskia en ik breidde aan ons Amsterdam tripje voor Kruidvat ook een dagje shoppen vast. Daar kon een mini outfitshoot uiteraard ook niet ontbreken.

ootd

First up, the shoes. Deze zalige glitter sneakers maken deel uit van de Veritas feestcollectie. Comfy en feestelijk, de perfecte combinatie. Ik vind de lintjes als nestels ook super cool! Verder kocht ik bij Monki ook deze mooie bordeaux mantel aan een soldenprijsje en zwierde ik hem meteen aan. De sjaal komt van bij Stradivarius en mijn tas kennen jullie van bij SKM.

ootd

Mijn ‘On fleek’ muts van An-Katrien‘s collectie mocht ook uit de kast, want in Amsterdam was het frisjes. Door de tekst op de muts krijg ik af en toe wel gekke blikken, maar dat maakt me niet zoveel uit 😉

ootd

Mijn horloge vond ik weer bij Komono (ondertussen de 5e). Het Moneypenny model had ik nog niet, en toen ik hem voor een prikje op Zalando Lounge zag, kon ik er echt niet aan weerstaan!

ootd

Wat vinden jullie van mijn glittersneakers en nieuwe Monki jas?

5 thoughts on “OOTD: Amsterdamned

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *