Xavies Pure Toasted

xav03

Ondertussen hoort Xavies granovie tot mijn dagelijks ochtendritueel. Ik testte verschillende smaken uit en nu kreeg ik ook twee nieuwe, ongesuikerde, Pure Toasted granola in mijn brievenbus. Deze pure varianten zijn heel lekker en extra gezond!

xav02

Na een ontbijtje met de Pure Toasted granola en zadenmix ben je extra verzadigd en zit je goed tot de middag. Mocht je toch meer een zoetekauw zijn, dan kan een beetje honing of agave siroop wonderen doen. Of voeg een beetje zoet fruit toe. Zowel de Pure Toasted ‘Granola’ als ‘Nuts & Seeds’ variant kunnen me bekoren. Ik hou wel van de oven roasted smaak en voeg graag wat fruit toe.

xav01

In de Pure Toasted Nuts & Seeds vind je onder andere pecannoten, hazelnoten, boekweit en kokosschilfers. In de Granola vind je havervlokken, pecannoten, hazelnoten en kokosschilfers terug. De prijzen liggen rond de 7,80 en 8,60 euro voor 300 gram.

Wat eten jullie graag als ontbijt?

5 thoughts on “Xavies Pure Toasted

  1. Hmmm, granola eet ik wel graag! Ik eet het altijd met wat yoghurt en fruit. Maar als ik zin heb in een snack durf ik ook wel eens een handje te nemen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *