M.A.C. Mariah Carey “It’s everything”

ma01

Morgen is het zover, dan kan je de Mariah Carey collectie van MAC in je (virtueel) winkelmandje zwieren. Ik testte alvast het quadri oogschaduwpalette uit.

ma03

Deze sprankelende en feestelijke collectie heeft een heleboel moois in petto en alleen de glitterverpakking al is to die for. Ik vind persoonlijk de brushes, de oogschaduw palettes en het poederdoosje de sterren van de collectie. Het ‘It’s everything’ quadro palette is een mooi, everyday palette met een beetje sparkle.

ma02

Diamond Butterfly (onderaan op de foto) is eigenlijk de enige oogschaduw die een beetje korrelig is. De andere 3 (I’d give my all – Twinks – Images of Rapture) zijn super zacht en smooth om mee te werken. Met Diamond Butterfly is het opletten met fall out.

ma05

Je kan de Mariah Carey for MAC collectie vanaf morgen o.a. in de winkels en online vinden. Het “It’s everything” palette kan je aankopen voor 43 euro.

5 thoughts on “M.A.C. Mariah Carey “It’s everything”

  1. Klassieke kleuren die je heel mooi staan 🙂 Voor mij zijn de producten van deze samenwerking niet echt de moeite (te nude of te licht, of ik heb al iets soortgelijks). But gorgeous on you!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *