Cinq Mondes Aromatic Spray Set

cinq02

Vandaag nog een last minute cadeautip voor jullie: deze heerlijke geurkoffer van Cinq Mondes met 4 wereldgeurtjes oftewel ‘schoonheidwaters’. Perfect voor het lichaam, haar of zelfs op je hoofdkussen.

cinq01

In deze box kan je 4 x 25 ml sprays terugvinden, geïnspireerd op verschillende culturen: Eau Egyptienne, Eau de Bangalore, Eau du Siam en een Eau du Bresil. Ik gebruik ze liefst als home scent, omdat ik voor mezelf liever van zoetere geuren houdt. Ik vind het wel heerlijk om ze door mijn huis te sprayen of op mijn beddengoed! Het verfrissende schoonheidswater wekt te zintuigen en zorgt voor een unieke zintuiglijke ervaring.

Mijn favoriet? Eau du Bresil, een heerlijk frisse citrusgeur met een tikje kokoswater! Perfect voor op mijn kussen voor een heerlijke nachtrust!

Dit koffertje is online te koop voor 49 euro.

6 thoughts on “Cinq Mondes Aromatic Spray Set

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *