Italian Silver Idea Beauty Glove via 7ewas.nl

isi01

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwste aanwinst in mijn beauty en skincare collectie: de Isi Beauty Glove. Dit microvezel washandje beloofd al je make-up netjes te verwijderen met enkel en alleen warm water. Bovendien kan je de zilveren kant gebruiken om je gezicht lichtjes te scrubben.

isi03

To the test! Hoe gebruik je de Isi Beauty Glove? Je maakt je gezicht nat met warm water en ook de Beauty Glove. Dan ga je zachtjes je make-up er af halen met de zwarte zijde van het doekje, dit is een soort van zachte microvezel. Isi maakt je gezicht  microbiologisch schoon, dankzij de ionen die zich in het zilver vezel bevinden. Dit zou zelfs moeten lukken met waterproof make-up. Ik gebruik de Isi nu enkele weken en ik moet zeggen dat hij erg goed zijn best doet: ik gebruik de Beauty Glove onder de douche en haalt hier al mijn oog- en gezichtsmake-up me weg, bye bye panda ogen na het douchen 😉

Het doekje is zacht in gebruik en haal na enkele bewegingen je make-up goed weg, en dit zonder product. Impressive huh? Met de zilveren kant kan je de rest van je gelaat even scrubben. De Glove is ook geschikt voor alle huidtypes en kan je ook gebruiken met je favoriete reiniger, maar ook prima met gewoon wat warm water!

isi02

De Isi is ook perfect te hergebruiken! Hem schoonmaken doe je met wat zeep en warm water. Drogen doe je aan de lucht op de hier voor voorziene houder!


In België kan je de Isi Beauty Glove bestellen via www.7ewas.nl voor net geen 30 euro in zwart of grijs. Niet erg goedkoop, maar wel effectief en herbruikbaar. Ik vind hem alvast heel fijn voor onder de douche snel mijn make-up nog af te halen.

4 thoughts on “Italian Silver Idea Beauty Glove via 7ewas.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *