I Heart Makeup Unicorns Heart

unicorn

Vandaag een nieuwtje uit het Kruivat: de o zo mooie unicorn highlighter! De unicorn highlighters waren hot in 2016 en volgens mij kan je er ook perfect mee 2017 in 😉

unicorn

Op het eerste zicht ziet de highlighter er misschien scary kleurrijk uit, maar dat valt allemaal goed mee! Hij is vooral ook heel erg mooi om naar te kijken 😉 De groene en blauwe stukjes zijn het grootst, wat ook wil zeggen dat je een vrij koele highlighter krijgt wanneer je hem aanbrengt met 1 swipe.

unicorn

De swatches spreken voor zich: zowel apart als te samen geven ze veel pigment af! Je kan je afzonderlijk gebruiken met een kleiner penseeltje (als je een warme highlighter wil zou ik dat aanraden) of met een grote veeg alle kleurtjes meepakken voor een koele ondertoon.

unicorn

De ‘Unicorns Heart’ is nu te koop bij Kruidvat voor 5,99 euro (10 gram). Wat vinden jullie van deze regenboog highlighter? Yay or nay?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *