Oral-B Genius 9000

b01

Mondhygiëne, muchos importante, al moet ik eerlijk toegeven dat ik ‘s avonds voor het slapengaan mijn ‘joker‘ wel eens durfde in te zetten 😉 Maar da’s verleden tijd, yours truly poetst nu élke ochtend & avond haar tandjes héél flink.

b01

Hoe dat komt? Ik heb Genius 9000 van Oral-B gekregen om te testen: een heel slim ding, dat onthoudt waar en hoelang je al gepoetst hebt. Even de app installeren en je gsm koppelen et voila, c’est parti! Ik testte hem afgelopen 3 weken en kan met een enthousiast hoog stemmetje zeggen dat ik hou van mijn nieuwe buddy! Ik had eigenlijk nog nooit eerder een elektrische tandenborstel (old skool hé), maar dat is vanaf nu wel anders. Ik toon jullie vandaag meer over de Genius 9000 en wat hij juist allemaal voor je tanden kan doen!

b04

In het pakket vind je naast je borstel ook een opladende houder, 4 verschillende borstelkoppen (elk voor een andere functie, ik koos voor de Whitening brush), reis etui waar je ook mee kan opladen en ook een houder voor je smartphone aan je spiegel vast te maken. Ik kreeg ook een Whitening tandpasta en versneller, een grote fles mondwater en flosdraad mee. Alles voor een complete mondverzorging.

b05

Eens je de Oral-B app downloadt en koppelt aan je toestel, gaat alles vanzelf. Via Bluetooth verbind je de tandenborstel met je gsm. Deze slimme tandenborstel kan via de positiedetectie tool en gezichtsherkenning bijhouden waar je al hebt gepoetst en hoelang. De app verdeelt je mond in 6 delen. In totaal poets je 2 minuten. Wanneer je een deeltje gepoetst hebt, geeft de borstel (en het schermpje aan) dat je verder mag naar het volgende. Super handig toch? Ook kleurt de tandenborstel rood wanneer je te veel druk uitoefent op je tanden en ik merkte dat ik in het begin echt wel vaak te hard drukte.

b03

Verder kan je de tandenborstel ook personaliseren met een kleurtje naar keuze. Stiekem word ik heel erg blij van zo’n snufjes. Soms is het roze, soms is het mintgroen 😉 Nog extra snufjes? Via de app kan je je persoonlijke Twitter of Facebook accounts toevoegen. Ook je favoriete nieuwspagina’s kan je toevoegen. Zo heb je iets om te lezen tijdens het poetsen 😉 De twee minuten duurden lang in het begin, maar ondertussen is het een kwestie van gewoonte.

b02

Het resultaat? Héle gladde, gezonde en shiny tanden! Met de kleine ronde borstel geraak je goed aan alle tanden, ook de achterste. Bovendien vind ik de tandpasta ook werken, zeker in combinatie met de witversneller merk ik toch wel een klein effect. Tandenpoetsen gaat zoveel efficiënter, zelfs zonder app.

Je kan de Oral-B Genius 9000 o.a. vinden bij Coolblue voor 179 euro. Poetsen jullie al elektrisch?

5 thoughts on “Oral-B Genius 9000

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *