Pronails Deep Defense Hand Serum

pronails

Vandaag iets nieuws in ‘nail-land’: dit hand serum van Pronails. Het belooft je handen intensief te hydrateren en verzorgen.

pronails

Dit anti-age serum zou je handen jong houden en extra verzorgen. De lichte gel textuur, ik vind dit persoonlijk heerlijk, trekt heel snel in je handen en laat geen vettig laagje achter. Ideaal voor mij dus, want ik hou niet van te vette crèmes. Dit serum bevat heel wat anti-oxidanten die je huid gaat beschermen en herstellen. Daarnaast zitten er ook hyaluronzuren in, dat we wel kennen uit veel hydraterende beautyproducten. In deze anti-age lijn van Pronails zit naast een handserum trouwens ook nog een handzeep, een hand-en bodyscrub, een handmasker en vier handcrèmes met een beschermende factor. Heel wat om uit te kiezen dus.

Ook wil ik eventjes de ‘White Ginger’ geur in de kijker zetten, want oh my, die is goddelijk! Lekker zoet en perfect voor tijdens de winterdagen. Ik merk ook dat ik het serum extra vaak gebruik in vergelijking met een gewone handcrème, dit dankzij de geur en textuur denk ik ;).

Het Deep Defense Hand Serum kan je voor 26,95€ (30 ml) vinden in Pronails salons. Op de site van het merk vind je een salon in de buurt waar je terecht kan voor een spa manicure en handverzorging. Maar met het Hand Care gamma kan je jezelf ook perfect zelf een kleine manicure geven ;)!

5 thoughts on “Pronails Deep Defense Hand Serum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *