Eucerin UreaRepair Plus

eucerin

Vandaag een gamma voor de droge (winter) huidjes onder ons: het Eucerin UreaRepair gamma. Ik testte een wasgel, een handcrème en een voetcrème uit.

Dit gamma werd onlangs in een nieuw jasje gestoken en kreeg er een telg bij: de verzorgende handcrème. Nu dat het winter is, merk ik dat mijn huid enorm veel nood heeft aan extra hydratatie, vooral mijn handen, hielen en voeten en mijn bovenarmen en ellebogen. Het UreaRepair gamma is uitermate geschikt voor mensen met een zeer droge huid of een huidaandoening. Dit gamma gaat het jeuken van de droge huid verminderen en ook het vochtverlies tegen gaan, om de huid weer in zijn beste staat te herstellen. Bovendien bevatten de producten ook geen parfum om zo ook de gevoeligste huidjes te kunnen verzorgen! Alle producten van deze lijn bevatten Urea, een actieve stof met hydraterende en jeukstillende eigenschappen.

De textuur van waslotion is lekker gelachtig en ook de pompflacon vind ik erg handig werken. De gel schuimt zachtjes en is perfect voor onder de douche. In het lekker grote formaat van 400 ml is het echt zo’n product dat het hele gezin kan gebruiken. De handcrème heeft een romige textuur, maar is gelukkig niet heel erg vettig. Bovendien trekt het snel in je huid.

Heb je een gevoelige en droge huid? Kijk dan zeker eens bij de Eucerin producten bij de betere apotheker. De handcrème bevat 75 ml en kost €7,80, de waslotion kost €15 (400 ml) en voor de voetcrème betaal je €12. In dit gamma zit ook nog een zalf (10% urea) en een bodylotion (5% en 10% urea).

4 thoughts on “Eucerin UreaRepair Plus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *