Online shopping: horloge.be

prismq02

A new year, a new watch. Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten, zijn horloges mijn favoriete accessoire. Ik vergeet het nooit aan te doen en zonder voel ik me niet compleet 😀 Ik mocht op horloge.be een exemplaar uitzoeken.

prisma01

Op horloge.be vind je een heel groot aanbod horloges, zelfs van mijn favoriete merken Fossil en het Deense merk Skagen. Omdat ik al redelijk wat horloges heb, besloot ik iets uit te kiezen wat ik nog niet in mijn collectie heb. Nog andere voorwaarden? Vrouwelijk, maar toch casual, een horloge dat bij veel outfits past. En ook wat budgetproof, maar toch een mooie kwaliteit.

Zoeken gaat gemakkelijk op de site: je kan selecteren per merk, kleur en budget. Ook de grootte van het horloge is belangrijk voor mijn dunne polsen. Na een beetje zoeken kwam ik uit bij het Nederlandse merk Prisma: het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwalitatief hoogstaande, elegante horloges op de markt te brengen voor een eerlijke prijs.

Ik koos een heel mooi mat gouden horloge uit met zowel het uur als de datum erop, heel handig vind ik dat. Het formaat van 36 mm is ook de ideale grootte en de kleur past ook bij alles. Ik heb nog geen gouden horloge, dus mijn keuze was snel gemaakt. Bovendien was er een mooie korting waardoor het horloge zo’n 54 euro was. Helaas moest ik wel al meteen de batterij vervangen, want die begaf het na een paar dagen al, dat is misschien wel een werkpuntje.

prisma03

Het horloge sluit mooi aan rond mijn pols (je kan het bandje gratis op maat laten maken) en het slot sluit ook stevig. De mat gouden kleur is net wat ik nog zocht in mijn horloge collectie en kon niet blijer zijn met mijn keuze. Bovendien is het ook nog eens een Nederlands merk en dat steunen we graag 😉 Het bestellen en verzending ging erg vlot, de dag erna was mijn bestelling er al. Tevreden met mijn nieuwe aanwinst en de online service.

Houden jullie van horloges? Welk is jullie favoriet op horloge.be?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *