Shu Uemura Wonder Worker

shu

Met dit flesje van Shu Uemura kan je eigenlijk alle kanten uit. Deze Wonder Worker is een multi functioneel product voor je haardos, zo eentje waar je eigenlijk niet meer zonder kan.

Dit goedje spuit je na het wassen op je haar en bovendien werkt het wonderwel als doorkammer, want voor mijn knoop-haar echt een must is. De spray maakt je haar zacht en goed gehydrateerd en gaat ervoor zorgen dat je coupe doorheen de dag niet gaat beginnen kroezen. Je kan de primer gebruiken voor het föhnen of drogen aan de lucht, of om het haar op de dag na het wassen op te frissen.

Bovendien werd het flesje voor de feestdagen in een speciaal jasje gestoken, cute toch? In samenwerking met Japans succesvolste kunstenaar Takashi Murakami, kreeg het flesje een fleurige make-over. Ik heb de Wonder Worker alvast toegevoegd aan aan mijn haarroutine!

Je vindt de Shu Uemura Wonder Worker voor €33,50 bij Shu Uemura Art Of Hair kapsalons.

5 thoughts on “Shu Uemura Wonder Worker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *