MAC Strobe Cream Redlite

str01

Dat highlighten all that was deze zomer weet iedereen. MAC gaat nog een stapje verder en brengt vier nieuwe Strobe Creams op de markt.

str02

De klassiek Strobe Cream (nu Pinklite) van MAC bestaat al een hele tijd: een hele lichte highlighter creme die je toevoegt aan je dagcrème of foundation, of gewoon rechtstreeks over je make-up aanbrengt. De Strobe Creams geven je een heerlijke healthy glow. De crème zit bovendien vol met anti-oxidanten. De nieuwe Strobe Creams komen in vier nieuwe kleuren: Peachlite, Silverlite, Goldlite en Redlite. De creams hebben allemaal een verschillende ondertoon, van warm tot kouder. Ik ontving Redlite om uit te testen, dit is een mooie warme highlighter met een rode ondertoon.

str03
strobe

Voor een subtiele toets gebruik ik het product het liefst in combinatie met mijn dagcrème of ik breng hem rechtstreeks aan op mijn jeukbeenderen als een echte highlighter. Het effect is een beetje moeilijk vast te leggen op foto, maar je ziet wel duidelijk een mooie oranje gloed. Perfect voor die tanned look in de zomer, maar ook nu durf ik wel eens losgehen met highlighter ;).

De MAC Strobe Creams vind je weldra in MAC stores, counters en online voor €33 (50 ml).

4 thoughts on “MAC Strobe Cream Redlite

  1. Heb nog niet de kans gehad op de strobe crams uit te proberen, maar ik wil ze absoluut eens proberen – zeker nu ze in verschillende kleurtjes komen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *