GLAMGLOW Supermud

gg01

Vorige maand belandde mijn tweede Glamglow masker in mijn brievenbus. Ik vind het Gravity Mud masker alvast erg fijn en fascinerend, dus was benieuwd naar hun andere maskers.

gg02

Het Supermud masker is er eentje dat opdroogt op je huid en je daarna moet afwassen. Geen pull-off maskertje dus deze keer. Supermud moet je poriën en oneffenheden aanpassen. Het masker bestrijdt de meest voorkomende huidproblemen: grote poriën, oneffenheden, puistjes, mee-eters, vlekken of een onzuivere huid. Zelfs mannen kunnen gebruiken bij een gevoelige huid door het scheren.

gg03

Ik heb nu zelf niet last van puistjes of vlekjes, maar ik hou wél van kleine en minder zichtbare poriën! Ideaal dus! Ik gebruik het masker dan ook voornamelijk op mijn T-zone en mijn neus. Eens je het masker aanbrengt, laat je het opzitten tot het helemaal droog is. Je ziet het masker dan het vet uit je uit poriën trekken, heel fascinerend en cool. Het maskertje ruikt wat muntachtig en je voelt het ook tintelen op je gezicht. Wanneer het masker droog is, zie je heel goed je poriën zitten. Achteraf voelt je mijn huid super zacht aan en zorgt het Supermud masker voor een matterend effect.

Een heel doeltreffend masker dus. Wanneer je last hebt van onzuiverheden of grote poriën zoals mezelf, dan is dit masker goed om in je stash te hebben. Je kan het ook lokaal op je puistje aanbrengen als spot treatment.

Je vindt de GLAMGLOW maskers o.a. bij Ici Paris XL voor zo’n 49,90 euro (30 ml). Niet goedkoop, maar wel effectief!

4 thoughts on “GLAMGLOW Supermud

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *