OOTD: new shoes

Processed with VSCO with hb1 preset

Vandaag een OOTD met deze nieuwe schatjes: mijn nieuwe instappers van Stradivarius in de perfecte bordeaux kleur en met een lief strikje.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik kocht deze schoenen toen ik voor Kruidvat een weekendje naar Amsterdam mocht. Stradivarius is één van mijn favoriete winkels en dit paar instappers trok meteen mijn aandacht: bordeaux, classy en een soort schoenen dat ik nog niet heb in mijn collectie.

Processed with VSCO with hb1 preset

Voor de rest heb ik ook nog een nieuwe tas van ‘Save my Bag‘, een Italiaans merk die toffe neopreen (duikpakstof) tassen maken die tegen een stootje kunnen. Ik won deze tas met een wedstrijd bij La Bottega en vind de kleur super mooi. Ondertussen is dit mijn vaste werk-tas geworden omdat er lekker veel in kan.

Mijn jas is van Mango uit de collectie van vorig jaar en mijn sjaal komt ook van bij Stradivarius.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn grijze trui en ketting vond ik tijdens de sale bij H&M. Ik vind deze sweater perfect voor lange winterdagen en door de ketting wordt ‘ie net iets minder casual vind ik.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Op mijn lippen een nieuw kleurtje van Clinique: de Pop Matte lipsticks zijn lekker romig, ultra mat en komen in veel felle kleurtjes! Dit berryachtige kleurtje is right up my alley!

6 thoughts on “OOTD: new shoes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *