Urtekram Rose gamma

urt02

Vandaag een 100% natuurlijk en op en top vegan merk op de blog: Urtekram. Dit Deense merk spitst zich toe op innovatieve en biologische producten.

urt03

Urtekram produceert sinds 1972 parabeen en silicoon vrije producten zonder synthetische bewaarmiddelen. Verder zijn ze ook dierproefvrij en zijn alle ingrediënten 100% vegan. Ik mocht enkele producten van hun Rose gamma uittesten. De verpakkingen zien er niet alleen heel mooi uit, maar ik vind de natuurlijke rozengeur erg lekker. Urtekram heeft zowel producten voor het lichaam als voor het haar. Het Rose gamma bevat geranium olie, shea boter en aloe vera. Vooral de body scrub, op basis van Himalaya zout, trok meteen mijn aandacht.

Verder heb je in het body gamma ook een body lotion met een handig pompje. De textuur is lekker vloeibaar en trekt daardoor ook goed en snel in je huid. Ook de douchegel vind ik heerlijk onder een hete douche, de geur blijft ook lang op je huid hangen. Verder hebben ze ook nog een kleine roll-on deo, wat ik persoonlijk erg handig vind voor on-the-go.

urt01

De textuur van de scrub is aan de grove kant, want hem perfect maakt voor de winter. De glazen pot vind ik erg mooi, maar praktisch vind ik hem niet. Ik scrub altijd onder de douche en dan is zo’n inmaak bokaal helaas niet zo handig. Tof om cadeau te geven, dat wel 😉

urt04

Ook voor het haar heeft Urtekram heel wat lekkers: een shampoo voor normaal en droge haren, een conditioner en een leave-in spray product. Mijn favoriet van de reeks is deze laatste: hij maakt mijn haar gemakkelijk doorkambaar. Doordat de conditioner zo vloeibaar is, maakt hij mijn haar niet zwaar of vettig.

Je kan de Urtekram producten bij ons vinden bij Bio-Planet. De prijzen liggen tussen de 3 en 15 euro. Ideaal om als cadeau te doen, nu bijvoorbeeld voor Valentijn. Een boeketje rozen, maar dan anders 😉

4 thoughts on “Urtekram Rose gamma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *